Werving & Selectie

Voor werknemers

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met zicht op een langdurig dienstverband? Bij een bedrijf dat bij jou past? Mijn Uitzendbureau zorgt voor de juiste match. Onze aanpak is persoonlijk en op maat. 

We hebben een breed scala aan bedrijven in ons netwerk. Deze bedrijven kloppen bij ons aan in hun zoektocht naar de juiste match. Maar voordat we gaan verbinden, gaan we eerst het gesprek met je aan. Tijdens een selectie interview komen je opleiding(en) en werkervaring(en) aan bod. Ook brengen we jouw skills en verwachtingen in beeld. Net als je groeipotentie. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze wat betreft je nieuwe baan. Zodat jij de uitdaging vindt bij een werkgever die echt bij je past. Waar jij je expertise en kern kwaliteiten in kunt zetten en je vast kunt bijten in een nieuwe uitdaging binnen een bedrijfscultuur waar je helemaal op je plek zit. Uiteraard brengen we ook samen je ontwikkelingsperspectieven in kaart. Ons doel is dat jij elke dag energie haalt uit je werk! Na het selectie interview hebben wij een goed beeld van jouw kennis en kunde. Daarna is het tijd om je voor te bereiden op een introductie bij jouw potentiële opdrachtgever. Is het een match? Dan treed je in dienst. Zo simpel kan het zijn.

Bekijk de vacatures Schrijf je in!

Werving & Selectie

Voor opdrachtgevers

Mijn Uitzendbureau vindt de juiste mensen voor uw bedrijf. In onze zoektocht gaan wij net een stapje verder. Zodat u kunt blijven excelleren.

We vinden het belangrijk om uw bedrijf goed te leren kennen. Omdat we begrijpen dat elke vraag anders is. Daarom biedt Mijn Uitzendbureau een aanpak op maat. We brengen de benodigde expertise en de kritische succesfactoren van uw bedrijf in kaart. We gaan op zoek naar de juiste match en letten daarbij op iemands persoonlijkheid en unieke kennis en kunde. En we begrijpen dat een potentiële kandidaat moet passen binnen uw team en bedrijfscultuur. Specifieke projecten vragen immers om specifieke vaardigheden. 

Tijdens onze zoektocht doen we een beroep op ons eigen uitgebreide netwerk, sinds 2009 met zorg en aandacht opgebouwd. We maken gebruik van een breed scala aan wervingskanalen. Eenmaal een talent gevonden? Dan volgt een uitgebreid selectiegesprek. We checken de referenties zodat u een uitgebreide profielschets krijgt die juist is. Bij een potentiële match zorgen wij voor de sollicitatiegesprekken. De nodige gespreksvoorbereiding en afstemming van de arbeidsvoorwaarden nemen we voor u en de kandidaat uit handen. 

Meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
mijn-uitzendbureau-Icon-uitzenden.png

Uitzenden

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Of een nieuwe uitdaging? Dan zorgen wij voor de juiste match. Altijd persoonlijk en op maat. 

WerknemerOpdrachtgever

mijn-uitzendbureau-Icon-werving-en-selectie.png

Werving & Selectie

De juiste werknemer voor uw bedrijf. Het juiste bedrijf voor de werknemer. Wij gaan net een stapje verder. Zodat u gerust kunt gaan voor een langdurige betrekking.

Werknemer Opdrachtgever

mijn-uitzendbureau-Icon-payroll.png

Payroll

Wel personeel, liever geen salarisadministratie? Houd de werving van werknemers in eigen hand. Kies voor payrolling. Een veilige keuze.

Opdrachtgever

werk-dat-op-je-lijf-geschreven-staat-Footer.png

Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Certificaten

Wij werken gecertificeerd

Mijn Uitzendbureau is NEN gecertificeerdMijn Uitzendbureau is VCU gecertificeerdMijn Uitzendbureau is NBBU gecertificeerd

Contact

Avenue Carnisse 156
2993 MJ  Barendrecht

Telefoon  0180 - 61 23 33
E-mail  info@mijn-uitzendbureau.nl

Scroll naar boven