Uitzenden

Voor werknemers

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een bijbaan? Of ga je voor een tussenjaar? Misschien wil je na je pensioen liever aan de slag blijven? Mijn Uitzendbureau verbindt jou met een bedrijf dat bij je past. Met een persoonlijke aanpak op maat.

We hebben een breed scala aan bedrijven in ons netwerk die een beroep op ons doen in hun zoektocht naar de juiste match. Tijdens het intakegesprek komen je opleiding en werkervaring aan bod. Ook brengen we jouw skills en verwachtingen in kaart, net als je groeipotentie. We helpen je met je cv, zodat je op papier nóg beter uit de verf komt. We kijken of we voor jou een passende functie kunnen vinden in onze pool van opdrachtgevers. Natuurlijk eentje die aansluit op jouw profiel. Hebben we die gevonden? Dan bereiden we je voor op de sollicitatiegesprekken. Zo simpel kan het zijn.

Bekijk de vacatures Schrijf je in!

Uitzenden

Voor opdrachtgevers

Heeft u behoefte aan tijdelijk of vast personeel? En wilt u snel kunnen schakelen, uw flexibiliteit behouden of juist de tijd nemen om uw werknemer te leren kennen? We begrijpen dat vervanging, opschaling of uitbreiding vaak om vlugge acties vragen. Ons netwerk, onze recruitmenttools en wervingsacties zorgen voor de nodige vaart. En leiden tot de juiste match. 

Tijdens het intakegesprek met de potentiële kandidaten komen zaken als opleiding en werkervaring aan bod. Ook brengen we iemands skills en verwachtingen in kaart, net als de groeipotentie. U krijgt een uitgebreide profielschets die juist is. We checken de referenties en zorgen voor de sollicitatiegesprekken bij een potentiële match. Eenmaal aan het werk, dan blijft de kandidaat bij ons op contract. Zodat u bijvoorbeeld de tijd kunt nemen om uw nieuwe werknemer eerst te leren kennen voordat u een langdurig dienstverband aangaat.

Niet eerder met Mijn Uitzendbureau gewerkt? Dan maken we graag eerst kennis met u en uw werkomgeving voordat we aan de slag gaan. Dit doen we persoonlijk en op locatie omdat we uit ervaring weten dat elke vraag anders is.  

Meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
mijn-uitzendbureau-Icon-uitzenden.png

Uitzenden

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Of een nieuwe uitdaging? Dan zorgen wij voor de juiste match. Altijd persoonlijk en op maat. 

WerknemerOpdrachtgever

mijn-uitzendbureau-Icon-werving-en-selectie.png

Werving & Selectie

De juiste werknemer voor uw bedrijf. Het juiste bedrijf voor de werknemer. Wij gaan net een stapje verder. Zodat u gerust kunt gaan voor een langdurige betrekking.

Werknemer Opdrachtgever

mijn-uitzendbureau-Icon-payroll.png

Payroll

Wel personeel, liever geen salarisadministratie? Houd de werving van werknemers in eigen hand. Kies voor payrolling. Een veilige keuze.

Opdrachtgever

werk-dat-op-je-lijf-geschreven-staat-Footer.png

Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Certificaten

Wij werken gecertificeerd

Mijn Uitzendbureau is NEN gecertificeerdMijn Uitzendbureau is VCU gecertificeerdMijn Uitzendbureau is NBBU gecertificeerd

Contact

Avenue Carnisse 156
2993 MJ  Barendrecht

Telefoon  0180 - 61 23 33
E-mail  info@mijn-uitzendbureau.nl

Scroll naar boven