Over ons

Wij zijn Mijn Uitzendbureau

Het team van Mijn Uitzendbureau heeft ruime ervaring op het gebied van uitzenden en werving & selectie. Het opbouwen van langdurige relaties is ons uitgangspunt, onze lijnen zijn kort en wij denken graag met u mee. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen bij ons terecht voor advies. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgen voor de juiste match!

Maak kennis met ons team

Image

Tamara Timmermans

Recruiter Uitzenden en Werving & Selectie

"Ik ben dagelijks op zoek naar talenten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Ben jij het talent dat ik zoek? Neem dan snel contact met mij op en wie weet vind jij via mij je droombaan!”

Image

André van Heeswijk

Eigenaar Mijn Uitzendbureau 

“Geen dag is hetzelfde bij Mijn Uitzendbureau. We verstaan ons vak met enthousiasme en ervaring. Onze persoonlijke service is wat ons anders maakt dan de rest.”

 

Over Mijn Uitzendbureau

Mijn Uitzendbureau is in 2009 opgericht door André van Heeswijk. André heeft ruime ervaring in de uitzendbranche en op het gebied van werving & selectie. Hij had sterk de behoefte om een bureau op te richten vanuit zijn visie: persoonlijk, op maat en met een sterk team van werknemers. Intussen zijn wij een sterke regionale speler die bemiddelt in uitzendwerk en werving & selectietrajecten op alle niveaus en in diverse branches.

Mijn Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU (brancheorganisatie van professionele intermediairs).