Werving & selectie

Voor werknemers

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wil je niet op uitzendbasis werken? Dan is werving & selectie echt iets voor jou! Je treedt dan direct in dienst bij onze opdrachtgever. Mijn Uitzendbureau zorgt voor de juiste match tussen jou en je toekomstige werkgever.

Hoe werkt onze werving- en selectieprocedure?

Onze aanpak is persoonlijk en op maat. Tijdens het gehele werving- en selectieproces heb jij een vaste consulent als contactpersoon.

Om jouw talenten en wensen goed in beeld te krijgen, brengen wij tijdens een telefonisch intakegesprek jouw opleiding(en) en werkervaring in kaart. Naar aanleiding daarvan nodigen wij je uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op jouw ambities, werkervaring en toekomstperspectief.

We bieden begeleiding gedurende de gehele procedure en geven daarin een passend waardevol advies wat betreft het maken van de juiste keuze. Jij wordt gedurende het hele proces op professioneel niveau begeleid; een ieder heeft daarin verschillende behoeften. Wij adviseren je graag daar waar jij onze hulp nodig hebt. Daarna ga jij goed voorbereid het sollicitatiegesprek in en vinden wij samen de uitdaging bij de werkgever die echt bij jou past!

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met jouw sollicitatie. Wij delen jouw CV alleen met een opdrachtgever nadat wij jouw toestemming hiervoor hebben gekregen.

Wij proberen onze lijnen kort te houden om binnen een kort tijdsbestek duidelijkheid te kunnen geven over de sollicitatieprocedure en mogelijke vervolgstappen. Als beide partijen het met elkaar eens zijn treed jij direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!

Voor opdrachtgevers

Op zoek naar uitbreiding van uw personeel? Mijn Uitzendbureau vindt de juiste mensen voor uw bedrijf!

Werving en selectie is vaak een tijdrovende bezigheid binnen uw bedrijf. Wij helpen u met een persoonlijke aanpak om te zorgen voor de juiste mensen op de juiste positie binnen uw bedrijf. Wij vinden het belangrijk om het bedrijf goed te leren kennen, omdat uit ervaring blijkt dat iedere aanvraag verschillend is. Wij treden daarom op als ambassadeur voor uw bedrijf en informeren de kandidaat over de benodigde expertise voor de functie en de succesfactoren van uw bedrijf. Wij zoeken voor u de juiste match en letten daarbij op persoonlijkheid, unieke kennis en kunde. Wij begrijpen dat een potentiƫle kandidaat moet passen binnen uw team en bedrijfscultuur; specifieke projecten vragen immers om specifieke vaardigheden! Onze persoonlijke aanpak richting de kandidaten garandeert u de juiste werknemer op de juiste positie.

Tijdens onze zoektocht doen we een beroep op ons eigen uitgebreide netwerk, sinds 2009 met zorg en aandacht opgebouwd. Wij maken gebruik van een breed scala aan wervingskanalen.

Als wij eenmaal een potentiƫle werknemer gevonden hebben die op basis van het cv aansluit bij de functie, dan volgt een uitgebreid selectiegesprek bij ons op kantoor waarin wij bepalen of de kandidaat daadwerkelijk bij uw bedrijf past. Daarnaast controleren wij de referenties, zodat u een complete profielschets krijgt met daarin al onze bevindingen. Heeft u interesse in een gesprek met de kandidaat? Dan regelen wij het gesprek tussen beide partijen. Is het een match? Dan voeren wij de onderhandelingen tussen u en de kandidaat over de arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar onze andere diensten?