Uitzenden

Voor werknemers

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek jij een vaste baan of juist een tijdelijke vanwege een tussenjaar? Of ben je op zoek naar een vakantiebaan/bijbaan om lekker bij te verdienen? Wij hebben het allemaal!

We hebben een breed scala aan bedrijven in ons netwerk. Deze bedrijven kloppen bij ons aan in hun zoektocht naar de juiste kandidaat. Maar voordat wij jullie aan elkaar gaan verbinden, nodigen wij jou eerst uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en drinken wij samen een kopje koffie!


Voor opdrachtgevers

Mijn Uitzendbureau vindt de juiste mensen voor uw bedrijf. Ons doel is altijd om een werknemer te vinden die de openstaande vacature als beste kan invullen en ook nog past bij uw bedrijfscultuur.

Omdat we begrijpen dat elke vraag anders is, vinden wij het belangrijk om uw bedrijf goed te leren kennen. We brengen de benodigde expertise en de kritische succesfactoren van uw bedrijf in kaart. We gaan op zoek naar de juiste match en letten daarbij op iemands persoonlijkheid en unieke kennis en kunde. En we begrijpen dat een potentiƫle kandidaat moet passen binnen uw team en bedrijfscultuur. Specifieke projecten vragen immers om specifieke vaardigheden.

Tijdens onze zoektocht doen we een beroep op ons eigen uitgebreide netwerk, sinds 2009 met zorg en aandacht opgebouwd. We maken gebruik van een breed scala aan wervingskanalen. Eenmaal een talent gevonden? Dan volgt een uitgebreid selectiegesprek. We checken de referenties zodat u een uitgebreide profielschets krijgt die juist is. Bij een potentiƫle match zorgen wij voor de sollicitatiegesprekken. De nodige gespreksvoorbereiding en afstemming van de arbeidsvoorwaarden nemen we voor u en de kandidaat uit handen.

Meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar onze andere diensten?