Over ons

Mijn Uitzendbureau is in 2009 opgericht door André van Heeswijk. André heeft ruime ervaring in de uitzendbranche en had destijds sterk de behoefte om een bureau op te richten vanuit zijn eigen visie: persoonlijk, op maat en met een sterk team van werknemers. Sinds de start is Mijn Uitzendbureau een stevige regionale speler die bemiddelt in uitzendwerk op alle niveaus en in diverse branches.

Het team van Mijn Uitzendbureau heeft gemiddeld meer dan tien jaar ervaring binnen het vakgebied. Geen enkel aspect van de markt is ons onbekend. Langdurige relaties zijn het credo, ook binnen ons hechte team. De lijntjes zijn kort en er wordt verregaand meegedacht. Zowel opdrachtgevers als kandidaten kunnen bij ons terecht voor advies. Zij kunnen erop vertrouwen dat Mijn Uitzendbureau zorgt voor een snelle en effectieve match. 

Mijn Uitzendbureau is aangesloten bij de NBBU (brancheorganisatie van professionele intermediairs) en in het bezit van een VCU certificaat.

Neem contact met ons op Leer ons kennen

Maak kennis met ons team

Sveja Krau

Recruiter Werving & Selectie
“Wat mijn werk plezierig maakt? Samen met collega’s het beste resultaat behalen voor onze opdrachtgevers en kandidaten door de juiste mensen aan elkaar te verbinden.”

mijn-uitzendbureau-Portret-medewerker-2.png

Tamara Timmermans

Recruiter Uitzenden en Werving & Selectie
“Ik ben dagelijks op zoek naar talenten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Al sinds 2001 werk ik in deze branche, met enorm veel plezier.”

mijn-uitzendbureau-Portret-medewerker-3.png

André van Heeswijk

Eigenaar Mijn Uitzendbureau 
“Geen dag is hetzelfde bij Mijn Uitzendbureau. We verstaan ons vak met enthousiasme en ervaring. Onze persoonlijke service is wat ons anders maakt dan de rest.”

werk-dat-op-je-lijf-geschreven-staat-Footer.png

Social media

Blijf up to date door ons te volgen!

Certificaten

Wij werken gecertificeerd

Mijn Uitzendbureau is NEN gecertificeerdMijn Uitzendbureau is VCU gecertificeerdMijn Uitzendbureau is NBBU gecertificeerd

Contact

Avenue Carnisse 156
2993 MJ  Barendrecht

Telefoon  0180 - 61 23 33
E-mail  info@mijn-uitzendbureau.nl

Scroll naar boven